Délka videa: 09:00

LETOS V PRAZE: „JACK CANFIELD & MARK DZIRASA – Aktivujte svůj potenciál“ ! -Půl dne s top světovým a půl dne s top českým učitelem úspěchu!
www.mysleniuspechu.cz/mark-dzirasa/jack-canfield-mark-dzirasa-329
(toto je ukázkový sestřih z vystoupení Jacka)
Jack Canfield je učitel z filmu Tajemství; školí top manažery vůbec největších světových firem; prodal přes STO MILIÓNŮ knih ve 47 jazycích za více než miliardu dolarů; byl hostem více než 1000 radio a TV programů; založil Asociaci transformačních leaderů v USA; v Guinesově knize rekordů za nejvvětší autogramiádu; v Guinesově knize rekordů za 7 knih současně na seznamu bestsellerů New York Times, má vlastní televizi a vlastní rádio.

Mark Dzirasa za 23 let v businessu profesního a osobního růstu a psychologie úspěchu přednášel pro desetitisíce posluchačů; vybudoval tisícičlenné obchodní sítě s obraty v desítkách milionů; je členem Asociace transformačních leaderů Evropy, jejíž mateřskou organizaci založil Jack Canfield; je častým hostem televizních, rozhlasových a dalších talkshow, autorem dvou knižních bestsellerů a pořadatelem „MARK DZIRASA SPIRITUAL CAMP“.