Série: Divadlo Kampa. | Délka videa: 02:10:43

Poutavé vyprávění Jaroslava Duška a jeho hostů s besedou s diváky.

Brandon Bays – autorka a lektorka transformující metody Cesta (The Journey) a autorka 4 knižních bestsellerů, z nichž nejznámější je kniha Cesta, která je přeložena již do 23 jazyků. Je uznávána jako inovativní a inspirující učitelka v oblasti osobního růstu a léčení duše i těla.

Po diagnozé velkého nádoru se Brandon Bays vydala na pozoruhodnou, duševní a osvobozující cestu. To jí umožnilo se během 6 a půl týdne uzdravit bez pomocí léků a operací. Zároveň touto cestou odhalila způsob, jak získat přístup k nekonečnému léčebnému potenciálu, který je uvnitř každého z nás a jak se dostat do naší buněčné paměti a vyčistit si staré a nevyřešené traumata. Tak vznikla přirozená léčebná metoda Cesta, která pracuje na všech úrovních bytí – emocionální, fyzické a také duchovní.
Brandon se věnuje sdílení a učení této metody po celém s světě a přednášela již ve 42 zemích. V České republice je již po šesté a jezdí sem stále raději. Oceňuje, jak se v průběhu času velmi změnilo vnímání lidí a jejich otevřenost.
Více informací o možnostech této metody a seminářích najdete na www.brandonbays.cz.